Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Suntem mereu aproape de client

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri
Produse (493)

Dezinfectant gata preparat suprafete Incidin OxyFoam 750 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
INTER007
Out Of stock
Descriere
Conformitate cu standardele pentru dezinfectia suprafetelor

Formula inovativa a Incidin OxyFoam & Incidin OxyWipe ofera beneficiile unei solutii patentate* pe baza de peroxid de hidrogen si a unui spectru larg de eficacitate. Produsul are eficacitate impotriva unui spectru larg de bacterii si virusuri, fara a lasa reziduuri de substanta activa pe suprafata de actiune, datorita evaporarii foarte rapide.

EFICACE. SIGUR. CONVENABIL

DOMENIUL DE UTILIZARE

Incidin OxyFoam: Produs spuma pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor si obiectelor de inventar din domeniul medical (incl. sonde)

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Incidin OxyFoam: Pulverizati suprafata de la aprox. 30 cm sau aplicati direct pe un servetel curat. Stergeti suprafata asigurandu-va ca aceasta este complet acoperita pe durata timpului de contact. Sau puteti utiliza produsul nediluat pe un servetel curat, stergeti suprafata si lasati sa se usuce.

A nu se utiliza pentru dezinfectia terminala a dispozitivelor medicale invazive. Nu utilizati pe suprafetele sensibile la agenti oxidanti, cum ar fi: marmura, cupru sau alama.

INGREDIENTE

100g produs contine urmatoarele substante active: Incidin OxyFoam: 1.5g peroxid de hidrogenIncidin OxyWipe: 1.0g peroxid de hidrogen
Trimite mesaj
Din Gura in Gura