Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Suntem mereu aproape de client

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri
Produse (493)

Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air B, 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

723 lei Lei
Cod produs
BLN013
Out Of stock
Descriere
Oxidice Air b este un dezinfectant pentru aer si suprafete, care este complet biodegradabil si nu este daunator pentru om, animale si natura.

Bacteriile, microorganismele si fungii sunt indepartate eficient si rapid.

Dupa ce Oxidice Air b a fost nebulizat printr-un nebulizator, spatiul poate fi utilizat din nou dupa cel mult 30 minute. Prin capacitatea deosebita de degradabilitate a peroxidului de hidrogen, dupa dezinfectare ramane doar aer curat, fara germeni.

Potrivite pentru o dezinfectie a aerului cu Oxidice Air b sunt spatiile in care este ceruta o igiena medicala ireprosabila pentru om si animale. Dezinfectia doar prin stergere poate duce la imprecizie, de aceea Oxidice Air b ofera siguranta in executie si este economic la utilizare.

Domeniul de utilizare

Oxidice Air b este un dezinfectant compatibil cu toate domeniile ce ofera o siguranta igienica deosebit de mare, de exemplu:

- salile de nasteri;
- spatiile de tratament medicale si stomatologice;
- statiile pentru terapie intensiva;
- echipamente medicale;
- spatiile din caminele de batrani si caminele pentru ingrijire

Metoda de aplicare:

La contactul cu Oxidice Air b purtati neaparat imbracamintea corespunzatoare de protectie, manusi de protectie, asigurati protectia ochilor si asigurati-va ca exista o ventilare suficienta!
Pentru nebulizare, utilizati un aparat DIOP conceput pentru o dispersare sub forma de ceata.
Pentru dezinfectia aeromicroflorei si a suprafetelor prin nebulizare sunt necesari 4 ml/m3 de Oxidice Air b. Aparatul nebulizator este special conceput pentru a nebuliza particule cu dimensiuni mai mici de 0.3 ?m. Instalatiile de ventilatie, respectiv clima trebuie oprite in timpul nebulizarii. Dupa cel mult 30 minute se pot activa toate sistemele de ventilare, iar spatiul este complet dezinfectant si accesibil.
Pentru dezinfectia prin pulverizare sunt necesari 15-20 ml/m2 de Oxidice Air b.

Microbiologie
Oxidice Air b actioneaza impotriva bacteriilor (inclusiv Micobacterium terrae si Micobacterium avium), fungi, limitat impotriva virusurilor (Adenovirus 5, Poliovirus, MNV), HBV/HIV/HCV, virusuri Influenza, herpetic si Coronavirusuri precum si impotriva sporilor incl. Clostridium difficile.

Compozitia produsului
Solutia gata de utilizare contine:
Peroxid de hidrogen: 4.4 g.
Acid Peracetic: 0.5 g.

Ambalare: Recipient 5 litri produs gata preparat.

Ambalare: flacon 1L, canistra 5L.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura