Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Suntem mereu aproape de client

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri
Produse (493)

Dezinfectant instrumentar termolabil Gigasept Instru AF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

390 lei Lei
Cod produs
SM005
Out Of stock
Descriere
Caracteristici ale dezinfectantului pentru instrumentar Gigasept Instru AF:

- nu contine aldehide;

- respecta noile standarde UE si ghidul Societatii Germane pentru Igiena si Microbiologie (DGHM);

- are o excelenta putere de curatare;

- emana un miros proaspat, placut;

- timpul de contact este redus pentru curatarea ultrasonica.

Domeniul de utilizare:

Utilizat pentru dezinfectia si curatarea manuala a instrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (cu exceptia endoscoapelor flexibile).

Datorita spectrului larg de eficacitate microbiologica si performantelor excelente de curatare (in special in bai cu ultrasunete).

Dezinfectantul pentru instrumentar Gigasept Instru AF are toate proprietatile esentiale necesare procesarii instrumentarului medical in spitale si cabinete medicale.

Ambalaj individual:

Flacon de 2 litri, canistra 5 litri.

Actiune microbiologica: Bactericid (incl. M.terrae), fungicid in conformitate cu noul ghid DGHM, eficace impotriva virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV), eficace impotriva virusurilor adeno - si Papova SV40, respecta noile standarde UE. La curatarea in bai cu ultrasunete: eficace impotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV).

Solutia de lucru Gigasept Instru AF este activa timp de 7 zile.

Metode/Instructiuni pentru utilizare:

Dezinfectantul pentru instrumentar Gigasept Instru AF este furnizat in forma concentrata. Poate fi usor diluat in apa pentru a obtine concentratille date in tabel. Corpurile cavitare trebuie sa fie in asa fel imersate in solutie, incat aerul sa iasa complet din lumen. Toate suprafetele trebuie acoperite cu solutie.

Nu depasiti timpii de contact si concentratiile recomandate!

Dupa expirarea timpului de contact, clatiti bine, cu apa curenta, obiectele dezinfectante. Datorita puterii optime de curatare, Gigasept Instru Af nu trebuie combinat cu alte produse de curatare.

Utilizarea pentru dezinfectia ultrasonica:

Dezinfectantul de instrumentar Gigasept Instru AF este in special eficace pentru utilizarea in echipamente ultrasonice. Stabilitatea chimica pentru aceasta aplicatie a fost demonstrata stiintific.

Testele au aratat ca se pot obtine rezultate excelente de curatare cu dezinfectantul pentru instrumentar Gigasept Instru AF, chiar si dupa un timp de contact de numai cateva secunde.

Solutia nu trebuie expusa la temperaturi mai mari de 40 grade.

Dezinfectantul pentru instrumentar Gigasept Instru AF este compatibil cu urmatoarele materiale:

- sticla;

- metale;

- cauciuc;

- portelan;

- plastic (compatibil doar cu unele policarbonate).

Interactiuni:

Dezinfectantul pentru instrumentar Gigasept Instru AF, in solutie concentrata sau solutie de lucru, daca intra in contact cu alte produse (in special cele care contin aldehide) pot aparea decolorarea, reducerea eficacitatii sau acumularea de sedimente. Se va evita, astfel, combinarea cu alte produse pentru curatare.

La prima utilizare a dezinfectantului, recomandam ca instrumentele, baile pentru instrumente si accesorile sa fie bine clatite cu apa anterior.

Produs concentrat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura