Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Suntem mereu aproape de client

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri
Produse (493)

Gel dezinfectant maini Klintensiv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei Lei
Cod produs
KLT002
Out Of stock
Descriere
Klintensiv gel dezinfectant este un gel hidroalcoolic pentru dezinfectarea si mentinerea igienei in scopul dezinfectiei mainilor prin frecare. Pentru uz profesional.

Klintensiv gel dezinfectant are actiune rapida, fiind un produs ideal pentru utilizari frecvente in cabinetele medicale, intre pacienti. Substantele protectoare si hidratante pentru epiderma asigura echilibrul lipidic, prevenind aparitia zonelor uscate si senzatia de piele crapata dupa utilizari multiple, intr-un interval de timp relativ mic.

Mod de utilizare: se utilizeaza ca atare. Pentru dezinfectare igienica se folosesc 3 ml - timp de contact 30 secunde; pentru efect virucid timp de contact 3 minute.

Recomandam ca inainte de utilizare sa se scoata bijuteriile sau accesoriile de pe maini. Inainte de aplicare, pielea mainilor trebuie sa fie uscata. Se aplica 2-3 ml de gel KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT. Se freaca mainile frontal, palma pe palma, apoi se alterneaza palma cu dosul mainilor. Se freaca cu atentie varful degetelor, cele care au contactul cel mai mare cu pacientii si se freaca cu atentie si incheieturile degetelor, in cutele epidermei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura