Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Suntem mereu aproape de client

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri
Produse (493)

Sapun dezinfectant maini si piele Skinsan Scrub N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Cod produs
ARECO001
Out Of stock
Descriere
Recomandat de profesionistii din domeniul medical, Skinsan Scrub N este:

- eficace - spectru larg de actiune si remanenta (24h).
- delicat - compatibilitatea excelenta cu pielea si proprietatile de ingrijire a acesteia, dovedite in rutina zilnica din domeniul medical.
- optim pentru utilizator - actiunea antimicrobiana, proprietatile de calmare a pielii si usurinta in utilizare, contribuie semnificativ la o crestere a nivelului de
eficacitate a decolonizarii pielii.

SPECTRU LARG DE ACTIUNE SI EFICACITATE REMANENTA

Skinsan Scrub N este eficient impotriva bacteriilor (incl. MRSA si MRGN), levurilor si virusurilor anvelopate si are o eficacitate remanenta de peste 24 ore, asigurand astfel protejarea pacientului impotriva recolonizarii. Eficacitatea sa este demonstrata conform celor mai noi standarde, dar si in rutina clinica zilnica.

COMPATIBILITATE EXCELENTA CU PIELEA

Sinergia dintre componentele de protectie si ingrijire a pielii ofera certitudinea ca aceasta a fost decolonizata si curatata corespunzator, dar si hidratata si protejata in acelasi timp. Compatibilitatea excelenta cu pielea si proprietatile de ingrijire si protejare a pielii ale Skinsan Scrub N sunt demonstrate prin teste dermatologice in vitro, dar si in utilizarea clinica zilnica. Skinsan Scrub N poate fi lasat pe piele deoarece nu necesita clatire.

RECOMANDAT ATAT PACIENTILOR, CAT SI PERSONALULUI MEDICAL

Modalitatea variata de ambalare faciliteaza procedura de decolonizare atat a pacientilor mobili, cat si a celor imobili. Skinsan Scrub N este usor de aplicat chiar si in zonele greu accesibile ale corpului, asigurand o decolonizare completa a acestuia.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Decolonizarea MRSA a intregului corp si reducerea generala a florei microbiene a pielii:
Aplicati o cantitate suficienta de Skinsan Scrub N nediluat pe un tampon/servetel umezit in prealabil sau direct pe piele, urmand procedura existenta. Spalati intregul corp, fata si parul. Pentru decolonizarea MRSA a intregului corp repetati zilnic operatiunea si intreaga procedura specifica pana cand este demonstrata
decolonizarea.

Dezinfectia igienica a mainilor prin spalare: aplicati 3 ml de produs pe mainile uscate si frecati timp de 30 secunde; ulterior clatiti mainile.

INGREDIENTE ACTIVE

100 g produs contine:
- 0.9 g Clorhexidina digluconat;
- 0.9 g Didecyldimethylammonium chloride.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura